Du, jag tror att jag är beroende av dig lite grann

Jag trodde att det var över. Eller hoppades kanske, framförallt. Helvete vad fel jag hade.
Jag satt ju där, kom tidigare än dig, och kunde inte hålla koll på vad som hände i filmen som spelades på duken framför mig och bara väntad på att du skulle komma fram, vara färdig med det du skulle göra som gjorde att du inte kunde komma till oss tidigt, bara väntadeväntadeväntade och snartsnartsnart så. Du kom. Och jag blev glad. Och jag visste inte vad jag skulle säga.
Allt smart som kan vila i min hjärna slogs undan med ett hårt slag mot huvudet, någon gång mellan tidpunkten då du äntrade rummet och kramade mig. Åh helvete. Min tunga blir helt knuten runt sig själv och mina virrande snurrande skinande tankar bara slutade.
Du höll aldrig min hand.
Men du flörtade, du försökte, du försökte komma närmre och du rörde mig och jag visste att jag är beroende, att jag aldrig kommer att kunna sluta törsta efter kickarna du ger.

Världen är vimmelkantig och fel men så jävla vacker ändå

Vi samlades igår kväll, ett litet antal människor och jag, i en fin liten etta mitt inne i stan med vita väggar och högt tak. Vi spelade fulmusik från en iPod som inte blivit uppdaterad sedan 2007, dansade, åt och drack. Och så startade mitt 2012.

Jag drack hastiga klunkar, försökte dansa bort honom ur mitt sinne, ur mitt minne, ur alla känslor som rev och klöste. Ändå togs han ständigt upp i konversationer av andra, och då rev det igen och tryckte bakom bröstet, som om något ville hoppa ur och rymma. Så jag dansade, försökte förtränga, försökte glömma och försökte att inte tänka.
¨
Vi gick iväg, vinglande av artificiell lycka och rus, iväg till en höjd och blickade ut över Stockholm. Raketer ven och exploderade överallt omkring oss, och jag visste. Det är något nytt som står framför mig. Det är en ny början, en ny chans, ett nytt sätt att kunna tänka och känna och vara.
¨
Jag är inte dum. Jag vet att allt inte förändras bara för att några siffror gör det. Men det är en chans för mig att äntligen kunna gå vidare. Dansa bort honom.
¨

RSS 2.0