På toppen av ett ögonblick

Jag har inte slutat att fascineras av våren riktigt än. På något sätt. Jag romantiserar alltid våren något fruktansvärt, år efter år, vår efter vår. Jag ber om ursäkt för att den helt har fått dominera mina senaste inlägg, men den kastar mig ur balans och kör över mig som en ångvält så fort snön börjar smälta och grönskan försiktigt kikar fram. 

Hela brytpunkten mella denna vinter och vår har fått definieras av Lana Del Reys Summertime Sadness, precis som höstens eviga mörknande definierades av Jonathan Johanssons Stockholm, precis som den tidiga sommaren förra året bara var Bon Iver och som hösten 2010 var The XX och som, jag vet inte... Precis som sexan bara var Shakira för min del.

Jag antar att det är något med övergången mellan viktiga saker som behöver definieras, och om musik råkar fara in i ens liv just då och råkar tonsätta den perfekt och bara råkar hamna på repeat om och om igen så sammanflätas ton och tid i minnet. Berätta, snälla, vad är det för musik som tonsatt vissa tider i era liv? Finns det någon låt som ni inte kan höra utan att ni genast kastas tillbaka till en speciell tid eller händelse? 

Nu sitter jag och stirrar ut genom mitt nyputsade fönster och njuter av solen som strålar in försiktigt, samtidigt som jag filar till naglarna och målar dem inför kvällens fest. Visst för att solen är underbar, men när mörkret drar in tänker jag glittra i svart och silver.

Kommentarer
Postat av: Emma

sv: Tack så mycket <3

2012-03-10 @ 16:51:29
URL: http://whentears.blogg.se/
Postat av: Elina

sv: åh tack snälla du!

du tar jättefina bilder själv :)

2012-03-10 @ 18:35:27
URL: http://annaelina.devote.se
Postat av: Embla

Nää så himla fint !

2012-03-10 @ 20:00:18
URL: http://sotvatten.blogg.se/
Postat av: frida

gud så fint

2012-03-11 @ 10:22:11
URL: http://marshimlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0